«محمدرضا سرگزی» مدیرکل غله و خدمات بازرگانی سیستان و بلوچستان به خبرنگار مهر گفت: طرح تولید «نان کامل» با آرد سبوسدار در زاهدان آغاز شده و بهزودی در سایر شهرستانها نیز گسترش مییابد. هدف از اجرای این طرح، افزایش ارزش غذایی نان و کاهش بیماریهای گوارشی در جامعه است.
وی افزود: در این طرح از آردی استفاده میشود که تنها درصد کمی از سبوس آن گرفته شده تا تمام املاح معدنی، فیبر و ویتامینهای مفید گندم حفظ شود. این نوع نان بهویژه برای بیماران دیابتی و افراد دارای رژیم غذایی خاص توصیه میشود.
سرگزی خاطرنشان کرد: کمیسیون اصل ۹۰ مجلس نیز از طرح نان کامل حمایت کرده و تولید آزمایشی آن در چند نانوایی زاهدان آغاز شده است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: آردهای مصرفی نانواییهای آزادپز، غیر یارانهای هستند و درصد سبوسگیری آنها بین ۷ تا ۱۰ درصد است، در حالیکه در آرد یارانهای این میزان کمتر از ۶ درصد است. تفاوت در درصد سبوسگیری، علت اصلی تفاوت در رنگ و طعم نانهاست.
وی در پایان گفت: حرکت بهسوی نان سالم و کامل، بخشی از سیاست ملی ارتقای سلامت جامعه است و سیستان و بلوچستان با اجرای این طرح، گام مهمی در مسیر تغذیه سالم مردم خود برداشته است.
۱۶:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۶


نظر شما