۳ آبان ۱۴۰۴، ۱۳:۳۴

آغاز طرح نان کامل در سیستان و بلوچستان؛ گامی نو در مسیر تغذیه سالم

آغاز طرح نان کامل در سیستان و بلوچستان؛ گامی نو در مسیر تغذیه سالم

زاهدان - اجرای طرح نان کامل با آرد سبوس‌دار در زاهدان، گام تازه‌ای در مسیر ارتقای سلامت غذایی مردم سیستان و بلوچستان است؛ طرحی که با هدف افزایش ارزش غذایی نان در سراسر استان اجرا خواهد شد.

«محمدرضا سرگزی» مدیرکل غله و خدمات بازرگانی سیستان و بلوچستان به خبرنگار مهر گفت: طرح تولید «نان کامل» با آرد سبوس‌دار در زاهدان آغاز شده و به‌زودی در سایر شهرستان‌ها نیز گسترش می‌یابد. هدف از اجرای این طرح، افزایش ارزش غذایی نان و کاهش بیماری‌های گوارشی در جامعه است.

وی افزود: در این طرح از آردی استفاده می‌شود که تنها درصد کمی از سبوس آن گرفته شده تا تمام املاح معدنی، فیبر و ویتامین‌های مفید گندم حفظ شود. این نوع نان به‌ویژه برای بیماران دیابتی و افراد دارای رژیم غذایی خاص توصیه می‌شود.

سرگزی خاطرنشان کرد: کمیسیون اصل ۹۰ مجلس نیز از طرح نان کامل حمایت کرده و تولید آزمایشی آن در چند نانوایی زاهدان آغاز شده است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: آردهای مصرفی نانوایی‌های آزادپز، غیر یارانه‌ای هستند و درصد سبوس‌گیری آن‌ها بین ۷ تا ۱۰ درصد است، در حالی‌که در آرد یارانه‌ای این میزان کمتر از ۶ درصد است. تفاوت در درصد سبوس‌گیری، علت اصلی تفاوت در رنگ و طعم نان‌هاست.

وی در پایان گفت: حرکت به‌سوی نان سالم و کامل، بخشی از سیاست ملی ارتقای سلامت جامعه است و سیستان و بلوچستان با اجرای این طرح، گام مهمی در مسیر تغذیه سالم مردم خود برداشته است.

کد خبر 6633591

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۶:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۶
      0 0
      طرح خوبیه بخصوص برای مردمی که دیابت دارن